in ,

Kako se koristi aplikacija Beograd plus

Ukoliko kliknete na neku od linija, videćete i udaljenost autobusa u broju stanica, dakle, kao što je to bilo moguće putem SMS-a.

Startovala nova aplikacija za gradski prevoz Beograd plus.

Da biste videli koliko je udaljeno vozilo od vaše stanice nije potrebno da ukucavate nikakav kod, mada i ta opcija postoji. Sve što je potrebno jeste da otvorite aplikaciju (bez registracije) i na mapi će vam se prikazati sva stajališta, a ukoliko dopustitie aplikaciji da prati i vašu lokaciju, izlistaće se vama najbliže stanice.

Na spisku stanica pored svake piše koliko je metara udaljena. Kada kliknete na nju videćete spisak linija sa vremenom nailaska na stanicu.

Ukoliko kliknete na neku od njih, videćete i udaljenost autobusa u broju stanica, dakle, sve ono što je bilo moguće putem SMS-a, samo bez čekanja i plaćanja.

Za pretragu nailaska vozila na neku drugu stanicu dovoljno je da prevučete prst preko mape i potražite željenu lokaciju.

U tom slučaju možete ukucati i naziv ili kod stanice.

Stanice možete dodavati i u listu omiljenih.

Aplikacija je izuzetno brza i jednostavna za korišćenje, a u odnosu na prošlu jedino nećete moći da pratite kretanje vozila na mapi uživo, što nije ni potrebno kada imate spisak nailazećih buseva, sa vremenom dolaska i udaljenošću u broju stanica.

Preko aplikacije mogu i da se kupuju karte, ali je u tom slučaju potrebno da se registrujete.

Mi smo to učinili za svega jedan sekund – odabrali smo opciju registracije preko Google naloga, kakva je moguća u svim novijim onlajn sistemima i ne zahteva nikakvo popunjavanje obrazaca.

Ipak, možete ići i klasičnim putem unosa e-mail adrese i lozinke.

Kada se registrujete, moći ćete da odaberete kupovinu bilo koje vrste karte, uključujući i godišnju. Jedino je u pripremi opcija za kupovinu povlašćene karte.

Zanimljivo je da aplikacija ima i mogućnost fotografisanja. Ta opcija služi za prijavu nepravilnosti u gradskom prevozu.

Unesite garažni ili registarski broj vozila, opišite problem i ostavite svoje kontakt podatke.

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

U Surčinu predviđena gradnja 70.000 m2 sajamskog prostora za EXPO 2027

UPOZORENJE: KRETEN NA NOVOM BEOGRADU – Pola sata DIVLJAO KRUŽNIM tokom, potom se ZAKUCAO u znak!