in ,

Air Serbia od 17. maja 2023. počinje da leti za Čikago

(Foto: YouTube/screenshot)

Air Serbia (Er Srbija) uspostaviće direktne letove između Beograda i Čikaga (aerodrom O’Her – ORD) počev od 17. maja 2023. godine i tako nastaviti da širi svoje poslovanje na tržištu Sjedinjenih Američkih Država.

Nakon više od 30 godina pauze, srpska nacionalna avio-kompanija ponovo uspostavlja saobraćaj do čuvenog “Vetrovitog grada”, navedeno je u saopštenju.

Do 11. juna letovi će se obavljati dva puta nedeljno, sredom i subotom, dok će se od 12. juna letovi između Beograda i Čikaga obavljati tri puta nedeljno i to ponedeljkom, sredom i subotom. Letovi će trajati oko 11 sati i obavljaće se avionima erbas A330 iz dugolinijske flote Er Srbije.

Ponovnim pokretanjem letova na ovoj ruti, Er Srbija će, preko Beograda, omogućiti dobre konekcije između Čikaga i drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Atina, Beč, Berlin, Bolonja, Bukurešt, Dubrovnik, Istanbul, Larnaka, Ljubljana, Prag, Pula, Podgorica, Rim, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Tivat, Venecija, Zagreb i drugi.

S druge strane, zahvaljujući međulinijskoj (interline) saradnji sa kompanijama JetBlu i American Airlines, Er Srbija će moći da ponudi bolju povezanost i putnicima koji iz Čikaga i Njujorka nastavljaju putovanja ka drugim tačkama u okviru Severne Amerike.

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

TRAGEDIJA NA PRUZI BEOGRAD-POŽAREVAC! Teretni voz usmrtio motociklistu

Poskupljuje putarina Beograd-Čačak, manji i popusti za ENP