in ,

Srpskog generala u penziji prebila trojica muslimana!

Vehabije ekstremisti slobodno tuku po Beogradu

Srpski general u penziji Vukajlo Čađenović, fizički je napadnut 10. maja na Banjici, od strane trojice muškaraca, prilikom čega je zadobio teške telesne povrede.

Kako ekskluzivno saznajemo njega su napala tri lica islamske veroispovesti i to kako se navodi u saopštenju njegovog sina Zorana Čađenovića, zbog verskih i nacionalnih motiva. Sin generala Čađenovića navodi da su lica koja su fizički napala i nanela ozbiljne povrede njegovom ocu poznata i da se sve desilo na autobuskoj stanici pred očevicima.

“Napala su ga tri lica starosti oko 40 godina sin Reufa Spahića i dva lica pomagača. Napad se dogodio pred očevidcima na punoj autobuskoj stanici linije 33 gde je bilo oko 20 lica,” navodi se u saopštenju Zorana Čađenovića. On dodaje da je to bilo na ličnoj osnovi jer se Spahić njegovom ocu obratio rečima: Generale ubijao si decu žene ljude u Bosni zbog toga ću te ubiti tebe i tvoju porodicu, više nećete postojati, zatraću vam seme.

A zatim je pesnicama nasrnuo na na generala udarajući ga dok nije pao na trotoar zadavši mu telesne povrede i povrede glave. Prisutni su pozvali policiju, međutim policija nije izlazila na teren.

Povređeni penzionisani general je hospitalizovan na VMA.

Zoran Čađenović dodaje da se posle napada u večernjim satima u naselju Kumodraž, ispred ulaska u njihovu porodičnu kuću pojavio i pogrdan natpis koji oni povezuju sa slučajem i shvataju kao pretnju:

“Ovaj događaj da se desio u Sarajevu digla bi se cela EU i sateliti kako je napadnut bosanski general od srpskih ekstremista četnika”, kaže Čađenović i dodaje da napadači još uvek nisu uhapšeni.

Sofija Marić / Vaseljenska

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Satarom napao komšiju

Prodaje se čuveni beogradski hotel