in , ,

FILOZOFSKI FAKULTET U BEOGRADU ZLOUPOTREBIO PODATKE STUDENATA U KORIST KOALICIJE “MORAMO”?

Sumnja se da je neko sa filozofskog fakulteta u Beogradu zloupotrebio  podatke studenata. U ovom slučaju to su imejl adrese upotrebljenje u korist stranke i predstavnika Miloša Bakovića Jadžića iz koalicije “Moramo”.

Do ovakvog zaključka dolazi se nakon što je nekolicina studenata prijavila prijem poruke na imejl adresu koja je im prijavljena za korišćenje elektornskog indeksa u bazi Filozofskog fakulteta

Time, dolazi do sumnje da su uz nečiju pomoć sa Univerziteta u Beogradu Filozofskog fakulteta, na imejl adrese studenata poslate poruke, politički pamfleti i pozivi pod naslovom “Glasajte za Miloša” .

Sadržina mejla isključivo je političke manipulacije mladih i studenata gde se direktno pozivaju da glasaju za pomenutu koalciiju.

Politički markenting nije zabranjen ni stran, ali zloupotreba studentskih poverljivih podataka i manipulacija u korist političke partije jeste.

Svesni smo različitih struja na ovom fakultetu, pogotovo na katedri za sociologiju, istoriju i istoriju umetnosti gde dominiraju profesori, asistetnti i aktivisti pod patronatom EU fondova i različitih NVO.

Studenti koji su dobili ovakve poruke tvrde da nikada nisu imali kontakt sa koalicijom “Moramo”, kao ni da su upisani u neki od spiskova koji su kreirani pred izbore.

Za ovakav propust traži se od organa da istraže ovakve manipulacije i utvrdi odakle podaci studenata u bazi ili adresaru koalicije “Moramo”.

Nije isključeno da su adrese zloupotrebljenje za korišćenje stranke preko drugih izvora. 

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

MUŠKARAC POVRAĆAO, ŽENA PLAKALA! Dramatična scena na pumpi – očevici ubistva “Eskobara” Radoševića u šoku

rain,kisa,vreme

Danas naoblačenje sa kišom, do 19 stepeni