in ,

Kako se linja ekipa iz “Srbija protiv nasilja” SKANDAL: Poslanik Miketić uz poslaničku platu, drogu i kurve do gradske vlasti

Unutar stranke neko izbacuje “prljav veš”

https://t.co/HHyffzlAML

Istaknuti član koalicione liste “Srbija protiv nasilja” Đorđe Miketić izazvao je veliku pažnju javnosti kada je za svoj eksplicitni snimak pokušao da optuži aktuelnu vlast i državne organe za koje je tvrdio da na ovaj način žele da izvrše hajku protiv njega.

Kako se na snimku može videti, koji se u jednom trenutku pojavio i na društvenim mrežama, pored Miketića u jednom kadru nalazi se i tanjir sa kokainom.

Miketić se ne libi da kupuje drogu, a zatim i da optužuje druge za posledice koje je sam proizveo. Međutim, da stvar bude još gora, Miketić je bez imalo srama na snimku, koji je snimio sa još par osoba, izjavio da mu poslanička plata služi za kupovinu opojnih supstanci, navode Novosti.rs

Opozicija je odmah skočila u odbranu Miketića, govoreći kako se vlast ovim snimkom obračunava sa njim. Međutim, samo su dokazali da su zapravo samo jedna snobovska kvazi-elita.

Pored toga što je BIA izašla sa saopštenjem u kom se navodi da je video snimljen od strane treće osobe, te da nije u pitanju nikakva skrivena kamera, deluje da sada opozicija sanira medijsku štetu jalovim pričama kako to može svakome da se dogodi.

– BIA će se pozabaviti tim, i videti da je to skinuto sa snimka. Ali to nije snimljeno nekom tajnom kamerom, već nekom kamerom, kako sam ja dobio informaciju, snimano je iz blizine. Neko od njihovih prijatelja je to snimao i on je neki svoj kućni snimak iskoristio da sebe prikaže kao žrtvu i odlično zna ko ga je snimao, a BIA će to dokazati – kaže Vučić.

 

Miketić se bori za “bolji Beograd” – Krije tablice, ne plaća parking, parkira na pešačkoj zoni

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Dušan Marković iz koalicije “Zajedno” i Srb protiv nasilja izbačen iz SPAS-a nakon što je uhvaćen u krađi dečjih paketića

Miketić se bori za “bolji Beograd” – Krije tablice, ne plaća parking, parkira na pešačkoj zoni