in , , ,

Nikola Kojo ipak nije otišao iz Srbije kako je najavljivao – Od tada snimio nekoliko filmova i serija, a sada će da vodi KVIZ

U Srbiju se posle najava da odlazi zauvek vratio i Đubričko

29, September, 2022, Belgrade - The press conference where the third season of the comedy series "Radio Mileva" was announced was held at Roda Cineplex. Nikola Kojo. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 29, septembar, 2022, Beograd - Konferencija za medije na kojoj je najavljena treca sezona humoristicke serije "Radio Mileva" odrzana je u Roda Cineplexu. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Nikola Kojo oprobaće se u ulozi voditelja dobro poznatog kviza “Najslabija karika”.

Čuvenu rečenicu “Vi ste Najslabija karika, doviđenja” od ovog proleća izgovaraće naš proslavljeni i omiljeni glumac – Nikola Kojo! Kako će se Nikola snaći u ulozi voditelja i kakve sve novine nam donosi “Najslabija karika”, jedan od najpoznatijih televizijskih programa širom sveta, pratićemo utorkom od 21h na Prvoj TV.

Nova verzija “Najslabije karike”, u produkciji Prva TV, Two Rivers i BBC Studios vratiće na naše televizijske ekrane malo pozitivne drame i biti bazirana na originalnom britanskom formatu uz nekoliko neočekivanih, modernih obrta.

“Kvizove vidim kao jedan od najzdravijih TV formata. Kroz nadmetanje sa sobom ili sa ukućanima, čovek radi ono što mu je svrha u životu: uči i napreduje! Karika je kviz u kome se neznanje ne toleriše. Ja ću se u ulozi voditelja truditi da budem malo nežniji prema takmičarima. Greške služe da bi se učilo na njima”, rekao je glumac o svojoj najnovijoj ulozi.

U svakoj epizodi kviza, devet takmičara pokušavaće da osvoje sumu od 5 000 000 dinara tako što će kroz devet rundi odgovarati na pitanja iz oblasti opšteg obrazovanja, a osvojene sume stavljati u banku. Na kraju svake runde, takmičari će glasati za onog člana tima kog smatraju najslabijom karikom. U samoj završnici epizode ostaju dva takmičara koji će se međusobno boriti za pobedu i nagradu.


Podsetimo, Nikola Kojo je pre dve godine najavio da će, poput imenjaka i kolege Đurička otići iz Srbije jer život kakav je u ovoj, dakle našoj zemlje postaje nepodnošljiv.

On to svakako nije učinio, a od tada do danas snimio je i nekoliko filmova, tv-serija i reklamnog materijala, a sada će postati i voditelj čuvenog kviza.

Ipak, u ovoj propaloj nikakvoj zemlji kako domaće glumačke veličine vole da govore o Srbiji dok gostuju na Sarajevo Film Festu, izgleda da i nije toliko loše. Statistike govore da Srbija kinematografski dominira ne samo na Balkanu već i u istočnoj Evropi, a to znači da posla i boljeg života ima za čuvene mustre sa TV ekrana.

Nije zgoreg podsetiti da su apsolutno pored svih angažmana i aktivni pozorišni glumci, pri čemu su, što se kaže, osigurani od države i pozorišta koje finansira ta njima gadna država i upravo publika te zemlje o kojoj oni govore loše.

Međutim, zahvalnost ne umeju pokazati nikada, a hvalospevi o regionu su im uvek na prvom mestu, zajedno sa tim da se blati ime Srbije. U takvoj kombinaciji uvek su rado viđeni sa kolegom, žgadijom švinističkom kao što je Emir Hadžihafizbegović i slični njemu.

Jedina razlika između njih i naših “glumačkih veličina” kao što su Trifunović, Đuričko, Kojo, Isaković, Karanović, Đuričić…je što Srbija ima javne ličnosti koje pljuju po svojoj zemlji, dok njihove kolege iz regiona brane, veličaju, vole i pljuju svoju zemlju i identitet.

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

-1 Points
Upvote Downvote

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Devojčicu izujedali psi: Prevezena na Institut za majku i dete

Beogradski buvljak će tokom leta biti premešten na novu lokaciju – Umesto kod Kvantaške pijace, na Miljakovac!