in , ,

„Ovakvi treba da žive u kavezu“: Ponašanje manijaka u autobusu u razbesnelo mnoge!

FOTO: PRINTSCREEN

Raznorazne scene, manje ili više prijatne, mogu se videti u vozilima gradskog prevoza, a ova zabeležena sinoć je uznemirila sve putnike kao i ljude koji su kasnije videli ovaj prizor.

Naime, jedna putnica je na beogradskoj liniji 55 snimila se*sualnog manijaka kako se samozadovoljava usred punog autobusa!

„Čovek je ušao u autobus broj 55 na stanici kod Sajma i stao skroz uz mene, a bila je gužva u autobusu. Posle par minuta primetila sam da je ruku spustio dole i samim tim sam ja automatski svoju stavila na stomak kako se ne bi dodirivali.

Pokušala da se udaljim od njega koliko god je to bilo moguće… ali me je spoljašnjim delom dlana očešao po stomaku. Odmah se pomerila što dalje od njega“, napisala je devojka na Instagram stranici serbialive_beograd.

Kako dalje navodi, perifernim vidom je primetila da je počeo da se samozadovoljava okrenut ka motoru autobusa.

„Devojka koja je sedela na sedistu okrenuta ka njemu je videla da je izvadio polni organ iz pantalona, zatim sam ja toj devojci napisala na telefonu da vidim šta manijak radi i da ako može nekako da ga snimi, ali je rekla da neprestano gleda u našem pravcu.

Zatim sam ja upalila kameru i krenula da ga snimim, ali očigledno je čuo kada je devojka rekla da nas gleda pa se okrenuo i izašao na stanici kod Franša.“

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama, čuje se ženski glas kako nekoliko puta pita „Je l’ lepo d***ti u autobusu“, ali muškarac na to apsolutno ne reaguje.

Na snimku se vidi da je autobus pun, kao i to da oko njega stoje muškarci koji ga posmatraju. Koliko se vidi i čuje na snimku, niko od njih ništa nije rekao niti bilo šta preduzeo.

Ljudi u komentarima ispod videa su burno reagovali najviše zbog toga što niko od muškaraca nije reagovao na ovakvo poašanje, a ovo su samo neki od komentara:

– Ja ne mogu da verujem, znači u moje vreme je l’, a ja nemam 100 godina, nego 40, muškarci bi ga izbacili napolje kroz onaj mali prozor na odraslu ženu da je masturbirao, a kamoli na devojku. Ko je vas vaspitavao…

– Zamolila bi GSP da stave na svakom autobusu njegovu i sliku, pa i na bilbordima, pa da vidimo da li ce se opet on, a i neko drugi usuditi da uradi ovako nešto…TREBA IH OVAKO JAVNO OSRAMOTITI… ovo je strašno

– Najjači su mi muškarci pa kao krive su ribe jer se izazovno oblače, šta treba na plaži svi da ga d**aju? Opravdanja za majmunsko ponašanje ne postoje, ovakvi treba da žive ili u kavezu ili na Mont Everestu tamo neće ništa da ga izaziva.

– Pogledajte ovu „gospodu“ kako bulje u kretena. Čuvaju svoju gu*icu. Umesto da su ga izvukli napolje i dobro izlemali. Isti su kao i ova debilčina…(Izvor: Espreso)

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Isplivao dokument: Zapadni špijuni hoće da okrenu Srbiju protiv Rusije

Šalenberg sutra u Beogradu: Sastanak sa Vučićem u podne