in , ,

Ovo je mladi fudbaler (21) koji je stradao na gradilištu na Novom Beogradu

Mladi fudbaler (21) iz Obrenovca poginuo je na gradilištu na Novom Beogradu.

Miroslav B. (21) preminuo je kada je pao sa oko 6 metara visine na gradilištu u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu.

Hitna pomoć je juče oko 16:30 konstatovala smrt mladića na licu mesta.

Miroslav je pre samo nekoliko meseci postao otac, a voleo je da igra fudbal.

Nakon tragične vesti oglasio se “FK Rojkovac” potresnim rečima:

“Uspori malo sudbino sestro. Brate naš… ostanemo tako bez reči, zastane knedla u grlu i bude samo tišina, dok kroz glavu se smenjuju slike svega što smo zajedno prošli. A prošli smo mnogo, bio si mali dečak kada si stigao zajedno sa čoporom. Bože, kad se setimo te generacije, sve smo vam dali ali ste i vi nama dali sve, zavoleli smo vas mnogo ali zavoleli ste i vi nas. Igrali ste za ovaj klub kada niko drugi nije hteo, a ti si brate bio jedna od ikona te generacije, ti si brate voleo sve ovo. Zato ne možemo da zaboravimo sva ta mesta koja smo obišli, i tvoje jutarnje forice pred tekmu da digneš raspoloženje, kao i tvoj ćale koji nas je jedini gledao sa tribina godinama. Mnogo toga bi imali da ti kažemo sada ali tako to biva, neko ode pre vremena… koliko si ti nas veličao sigurni smo da si znao koliko si ovom klubu značio. Zato ćemo mi biti tu, i danas i sutra za tvoje. Pomolimo se večeras braćo i sestre i ne zaboravimo nikada našeg brata i frajera Miroslava Mimija Blažića. Do nekog trenutka, poslednji pozdrav sa Rojkovca legendo! Mimi zauvek sa nama”, stoji u potresnoj objavi.

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

“POLJUBIO ME JE U USTA I REKAO DA ĆE DA ME VAĆARI” Žrtva instruktora jahanja ispričala jezive detalje zlostavljanja, on krenuo SRAMNO da se brani!

Policija-voda-police

Čamac potonuo nakon sudara sa teretnim brodom