in ,

Pljačka na Čukarici: Muškarac i žena iz menjačnice odneli pola miliona

Beogradska policija traga za muškarcem starosti od oko 30 godina i dvadeset godina starijom ženom koji su opljačkali menjačnicu u beogradskom našelju Čukarica kada su na prevaru od radnice uzeli oko 500.000 dinara, saznaje “Telegraf.rs”.

Policija je po nalogu Drugog osnovanog javnog tužilaštva u Beogradu uzela snimke sa kamera, ali i obavila i razgovor sa opljačkanom radnicom.

– Ona je objasnila da su u menjačnicu ušli žena i muškarac i da su joj rekli da dolaze iz Narodne banke Srbije i da su inspektori. Pokazali su joj legitimacije NBS i zatražili svu dokumentaciju kao i novac koji se nalazi u objektu. “Inspektorka” je bila zadužena za proveru dokumentaciju, a njen kolega je brojao novac. Prema rečima radnice ništa nije ukazivalo da se radi o prevarantima- kaže naš sagovornik blizak slučaju.

Prema našim informacijama, nakon nekoliko minuta mladić je rekao da “mora da izađe napolje kako bi preparkirao automobil”.

– Ne zadugo iz menjačnice je izašla i “inspektorka” tvrdeći da je “kolega sa sobom odneo njoj jako bitnu dokumentaciju i da moa do vozila da je uzme”. Kada je shvatila da je objekat opljačkan radnica je pozvala vlasnicu, ali i policiju. Tačan opis “prevaranata” nije mogla da da jer su nosili zaštitne maske- kaže naš izvor.

Policija je raspisala potragu za dvoje prevaranata.

Prema našim informacijama, oni su tipovali menjačnicu jer su tačno znali u kom trenutku koja radnica radi, ali i u kom se trenutku nalazi najveća količina novca.Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ruska pravoslavna crkva priznala isključiva prava SPC u Severnoj Makedoniji

Partizan i Budućnost večeras otvaraju polufinale ABA lige