in , ,

Počelo snimanje serije o životu Prestolonaslednika Aleksandra

(PR)

Snimanje dokumentarnog serijala pod radnim naslovom “Kruna, država i narod”, koji obuhvata uzbudljivu i zanimljivu životnu priču Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra, počelo je krajem marta, saopštio je PR Kraljevskog dvora.

Prvi kadrovi ovog dokumentarca snimljeni su u Londonu u hotelu “Kleridžiz”, bitnoj i pre svega simboličnoj lokaciji za ovaj projekat, u apartmanu 212 u kom je Prestolonaslednik rođen 1945. godine. U narednom periodu će se snimanje nastaviti na raznim lokacijama u Srbiji, ali i u drugim zemljama, uz učešće brojnih poznatih ličnosti.

– Srećan sam što je snimanje počelo upravo na mestu odakle je moj put krenuo i radujem se daljem učešću u ovom projektu i priči o nekim trenucima iz mog života, za koje sam siguran da će biti zanimljivi široj javnosti. Takođe, drago mi je što će još mnogo ljudi učestvovati i pridružiti mi se u pričanju moje životne priče – rekao je Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar.

Dokumentarnu seriju samostalno producira Lazar Vuković i njegova produkcijska kuća “Wolf Entertainment”, koji je publici u Srbiji dobro poznat po jednom od njegovih prethodnih dokumentaraca – “Bojsi u Beogradu”.

– Počastvovan sam što radim sa Nj.K.V. Prestolonaslednikom Aleksandrom na ovako značajnom projektu koji govori o ljubavi prema svom narodu i svojoj zemlji. Imamo mnogo zanimljivih priča i dubokih analiza koje će ovu dokumentarnu seriju učiniti zaista veoma interesantnom i gledanom. Postoji interesovanje velikih emitera, međutim, važno je da ovo kreiramo nezavisno, tako da Njegovo Kraljevsko Visočanstvo ima potpunu uređivačku kontrolu – rekao je Vuković, stoji u saopštenju Dvora.

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sat rada u EU prosečno košta 30,50 EUR, najskuplji u Luksemburgu

Najveće greške u dekorisanju doma i kako ih popraviti