in , ,

Premijer Vučević nakon terorističkog napada u Beogradu: Država će odlučno reagovati

Foto: ATAImages

Najoštrije osuđujem gnusni teroristički napad u Beogradu, ispred izraelske ambasade. Država će odlučno odgovoriti na pretnju terorizma, poručio je premijer.

Premijer Srbije Miloš Vučević u izjavi za Telegraf osudio je teroristički napad koji se danas desio u Beogradu.

“Najoštrije osuđujem gnusni teroristički napad u Beogradu, ispred izraelske ambasade. Država će odlučno odgovoriti na pretnju terorizma. Prevatio se svako ko misli da nas može destabilizovati ovakvim nepočinstvima”, poručio je premijer.

Premijer Vučević je srpskom žandarmu poželeo brz opravak.

“Građanima Srbije poručujem: Možete se osećati bezbedno. Naša zemlja je bila i ostaće mirna, stabilna i prosperitetna, a međuverski sklad će naše društvo krasiti i dalje. Ovo je bio akt bezumlja, koji se ne može pripisati nijednoj religiji i nijednom narodu. Reč je o zlodelu pojedinca sa imenom i prezimenom. Pozivam građane da ostanu mirni i ne podležu propagandi onih koji bi želeli da nas međusobno zavade”, rekao je premijer.

Podsetimo, pripadnik Žandarmerije teško je ranjen u napadu koji se oko 11 sati dogodio ispred ambasade Izraela u Beogradu, kada je nepoznati napadač pucao u njega iz samostrela i pogodio ga u vrat. Žandarm je u samoodbrani potegao oružje i ispalio hice u napadača, koji je potom podlegao povredama.

NAPAD NA AMBASADU IZRAELA U BEOGRADU – Pogođen policajac, napadač ubijen

Izvor: Telegraf.rs

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Policija

NAPAD NA AMBASADU IZRAELA U BEOGRADU – Pogođen policajac, napadač ubijen

UHAPŠEN JOŠ JEDAN RADIKALNI ISLAMISTA U SRBIJI? – Velika akcija policije