in ,

Tužilaštvo traži pritvor za producentkinju Pinka: Već ima 33 prijave i 11 osuđujućih presuda

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je, nakon saslušanja, da se N. K. osumnjičenoj da je automobilom udarila devojčicu (15) na pešačkom prelazu na Voždovcu odredi pritvor.

Tužilaštvo je saopštilo da je pritvor predložen da osumnjičena ne bi uticala na svedoke, odnosno oštećenu i očevice događaja i da ne bi ponovila krivično delo.

Povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila 26. juna u Ulici Vojvode Stepe, kada je maloletna M.Đ. zadobila teške telesne povrede, osumnjičena je dovedena na saslušanje, zbog krivičnog dela Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kako se navodi, osumnjičenoj je na teret stavljeno da je saobraćajnu nezgodu izazvala sa umišljajem, s obzirom na to da je vozilom upravljala pod dejstvom alkohola od 1.51 promila alkohola u krvi i jer je do nezgode došlo na pešačkom prelazu.

Osumnjičena je iznela svoju odbranu, nakon čega je Drugo OJT u Beogradu podnelo predlog Drugom osnovnom sudu u Beogradu za određivanje pritvora osumnjičenoj.

Navedno je da su protiv osumnjičene podneta 33 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog izvršenja prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, a po kojim zahtevima je Prekršajni sud u Beogradu doneo 11 osuđujućih presuda, kao i jer su sve okolnosti pod kojima je delo izvršeno izazvale uznemirenje javnosti.

Pritvor se predlaže, imajući u vidu sve okolnosti pod kojima je delo izvršeno, a koje su izazvale uznemirenje javnosti, koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskom kolegama na primorju

Snažan grad udario na Meljak i Barajevo, VODOPAD u Rakovici