in ,

U isto vreme da incidenta na Zvezdari: Sudar i napad migranta na Beograđane

Dva događaja u istoj ulici – Šta je istina?

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć, oko 20 časova, u Ulici LJubice Luković na Zvezdari.

Dolaskom patrole na navedenu adresu zatečen je G. M. (33), sa kojim je u vozilu bio T. B. (36) i isti su izjavili da je došlo do saobraćajne nesreće između njihovog automobila i još jednog vozila koje se udaljilo posle nezgode.

G. M. je izjavio da nije bilo fizičkog kontakta između učesnika u udesu već da je povrede glave zadobio prilikom saobraćajne nezgode.

Hitna pomoć je G. M. u svesnom i komunikativnom stanju prevezla na Urgentni Centar.


Ulica Ljubice Lukovic kako se saznaje u pitanju su 2 migranta koja su napala jednog coveka. Jedan je pretio nožem drugi pištoljem.

Ista ulica dva različita događaja – Građani se pitaju šta je istina i da li se novi napad migranata na Beograđane zataškava

Kako su očevici preneli dogodio se napad naouržanih migranata na našeg građanina. Međutim, mediji su brže bolje preneli to kao bekstvo nakon sudara.

Zvanične izjave iz policije i dalje nedostaju, a ceo događaj se tretira kao saobraćajna nesreća u kojoj je uzročnik pobegao sa lica mesta.

Saznaćemo uskoro, do tada obaveštenje građanima na Zvezdari da se paze i neka nam šalju sumnjive lokacije gde se skupljaju migranti.

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

AirBaltic uvodi direktnu liniju Riga-Beograd

Uhapšen navijač Partizana: U rancu nosio poluatomatsku pušku