in ,

Nova prevara: DEVOJCI U BEOGRADU SKINULI 450 EVRA SA RAČUNA

Korisnici društvenih mreža upozoravaju na novu prevaru

Na društvenim mrežama počeo je da se širi apel o novoj prevari. Banke su reagovale i posavetovale klijente da blokiraju kartice ukoliko korisnicima stigne SMS poruka u kojoj piše da su inicirali transakciju karticom iako to nisu uradili.

Upravo mi je stigla poruka da sam inicirala transakciju koju nisam pokrenula. Istražila sam o čemu je reč i vidim da je u pitanju onlajn klađenje. Zvala sam banku i rekli su mi da nije prvi slučaj. Preporuka je da se kartica blokira, jer je negde zapamćena i može ponovo biti zloupotrebljena “, navodi se u jednom upozorenju koje je objavljeno na “Instagram” stranici “Serbialive_Beograd”.

Ubrzo se javila devojka koja je dobila identičnu poruku. Njoj je skinuto čak 53.000 dinara sa kartice i navodno je reč o jednoj kladionici.

Juče u pet ujutru mi je skinuto sa računa u vidu osam transakcija 53.000 dinara od strane jedne firme koja je zapravo kladionica. Pre svega ja u toj kladionici nemam nalog, niti sam u pet ujutru uplaćivala novac na bilo čiji nalog. Pored toga banka nije izvršila autorizaciju za ista plaćanja. Neko je bez ikakvog problema svukao novac sa računa“, stoji u žalbi jedne korisnice.

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Najbolje vežbe za noge u teretani

Ruskinja zgrožena životom u Srbiji: “Srbi vole zatvorsku kulturu i hrana im je užasna”