in ,

Ovo je tinejdžerka (17) koja se sumnjiči da je pomagala ubicama Eskobara u Rušnju (FOTO)

Foto: FB pscr

MALOLETNICI (17) koja je osumnjičena da je učestvovala u ubistvu Ranka Radoševića zvanog Eskobar, određeno je zadržavanje do 30 dana pritvora, a na teret joj se stavlja krivično delo – teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Stan se, prema saznanjima nalazio u prizemlju zgrade, a zgrada i okolina nisu pokriveni kamera. Pretpostavlja se da su izabrali takvu lokaciju kako ne bi bili primećeni, ali i kako bi iz stana u prizmelju mogli lakše da pobegnu.

Inače, stan u kojem su se krili iznajmili su preko oglasa “stan na dan”, piše “Blic”.

Foto: Društvene mreže

Na snimku privođenja videla su se dva uhapšena mladića u sportskoj odeći od kojih je jedan vidno šepao. Drugi je izveden u roze papučana koje su mu nekoliko brojeva manje, što sugeriše da je policija upala u štek stan na prepad i zatekla nepripremljene ubice.

Foto: Novosti

Podsetimo, Radošević je ubijen 9. marta kada je upucan dok je sedeo u kafiću na pumpi u Rušnju.

Dvojica maskiranih mladića tada su, sa kapuljačama i hirurškim maskama su usnimljeni na kamerama video nadzora.

Ubijeni Ranko Radošević Eskobar navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je likvidiran u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Radošević je dovođen u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.

Eskobar se bavio prodajom vozila, a mušterije su mu bile ljudi iz podzemlja. Kako se ranije pisalo, on je prepravljao obična vozila u blindirana i time povećavao njihovu vrednost.

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Obaveštenje za Beograđane: Zatvara se ulica, menja se saobraćaj

Šta se krije iza GROZNE SCENE u centru Beograda KOMŠIJA SE BUNI NA ČUDAN NAČIN