in ,

Pola Zemuna bez vode, a sutra su na spisku Stari grad i Zvezdara

Foto: Pixabay

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Stari grad i Palilula, sutra od 8 do 22 časa bez vode će ostati potrošači u bloku oivičenom ulicama Vojvode Dobrnjca, Venizelosovom, Gundulićevim vencem i Bulevarom despota Stefana.

Bez vode će usled navedenih radova ostati i potrošači u delu Ulice Bogdana Tirnanića, od Vojvode Dobrnjca do Šajkaške ulice.

Na opštini Zvezdara, istog dana, zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda, od 8 do 22 časa vodu neće imati ni potrošači u Madridskoj ulici.

Iz „Beogradskog vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe, a za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800/110-011. Obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs, navodi se u saopštenju Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Aleksandar Šapić ponovo izabran za gradonačelnika Beograda

Uhapšena četvorica čuvara i doktorka iz zatvora Padinska skela