in ,

WTFWTF

Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv majke dečaka koji je ubio devet osoba u školi „Vladislav Ribnikar“

OŠ Vladislav Ribnikar - Foto: ATAImages

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je po službenoj dužnosti formiralo predmet u vezi sa događajem u OŠ Vladimir Ribnikar od 03.05.2023. godine, kada je maloletni K.K. lišio života devet lica i ranio još četvoro, od kojih je jedno preminulo, a kako bi se utvrdilo da li se u radnjama M.K. – majke maloletnog K.K. stiču elementi krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica iz čl. 193 Krivičnog zakonika.

Tužilaštvo je Policijskoj upravi za grad Beograd uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja kojim je naloženo da se sasluša osumnjičena M.K. da se obavi razgovor sa pedagogom i psihologom zaposlenim u OŠ Vladimir Ribnikar, kao i da se preduzmu sve druge mere i radnje potrebne za potpuno utvrđivanje činjeničnog stanja.

Takođe, Gradskom centru za socijalni rad naloženo je da izvrši dijagnostičku procenu funkcionisanja porodice maloletnog K.K. i o tome dostavi izveštaj tužilaštvu, kao i da utvrdi da li se navedena porodica odranije nalazila u evidenciji tog organa.

Nakon što tužilaštvu budu dostavljeni izveštaji Policijske uprave za Grad Beograd i Gradskog centra za socijalni rad, javnost će bez odlaganja biti obaveštena o daljem toku postupka i donetim odlukama.

Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jutjuber Mirko Rašić (33) nađen mrtav u hali u Surčinu: Njegova poslednja objava je potresna

Slava Beograda i Tradicionalna Spasovdanska litija; početak od 19 časova