in ,

Aleksandar Vučić: Srbija sedi na svojoj stolici

Foto: Printscreen

Aleksandar Vučić izjavio je danas u Briselu, dolazeći na Samit EU-Zapadni Balkan, da je tu da razgovara o evropskoj budućnosti regiona, te da veruje da će biti dobrih zaključaka za Zapadni Balkan.

Odgovarajući na pitanja stranih novinara, Vučić je pojasnio da je sa premijerima Severne Makedonije i Albanije, uoči odluke o dolasku u Brisel, razgorao o pitanju odnosa Severne Makedonije i Bugarske, budući da neke zemlje u EU žele da blokiraju početak pregovora Skoplju i Tirani.

“Tu smo da razgovaramo o evropskoj budućnosti i verujemo da će biti dobrih zaključaka za Zapadni Balkan”, rekao je Vučić u Briselu.

Predsednik Srbije izjavio je danas, na pitanje medija iz regiona, da li očekuje kritike na Samitu EU – Zapadni Balkan u Briselu zbog neuvođenja sankcija Rusiji, da ima spreman odgovor na te kritike i poručio da Srbija sedi na svojoj stolici.

“Očekivao ili ne očekivao, dobiće odgovor”, rekao je Vučić, na pitanje novinarka iz Hrvatske koji ga je pitao kako gleda na to što su premijer i predsednik Hrvatske izjavili ranije da Srbija više ne može sedeti na dve stolice.
Vaše mišljenje je Pozitivno / Negativno

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Amerikanku trener spasao davljenja na nastupu na Svetskom prvenstvu

Sektor unutrašnje kontrole pozvao Dijanu Hrkalović i Nebojšu Stefanovića na razgovor